Cake (and clothes), please!

by - 18:46

Nyt iski ihan hirmuinen mieli syödä täytekakkua! Kermavaahtoa, hilloa, vanukasta, banaania, marsipaania... Namiiiiiii, kaikki käy. Kunhan se vain on täytekakku:) Jos mielesi halajaa kakkua, en suosittele googlaamaan mun tavoin kuvahaulla "cake". Pitäisköhän sitä keksiä jokin juhlan syy, että vois tekasta kakun? Olenko ahne jos teen täytekakun tosta noin vaan, ilman kummempaa juhlimisen aihetta :D

Maanantai lähti mukavasti käyntiin vapaapäivällä... Tai no, kouluhommia riittäis kyllä aamusta iltaan mutta kukapa niitä nyt jaksais ku on ollu niin hieno ilma ulkonakin. Lähdin siispä jo yhdentoista paikkeilla kaupungille kuljeksimaan. Ostin täydennystä kosmetiikkavarastoon ja uudet aurinkolasit :) Mitään kivoja vaatteita ei löytyny, kirpputorisaldokin jäi nollille. H&m:lle pitää mennä huomenna taas tähyilemään, joskos niistä bleisereistä ois tullu lisää kokoja.. Siellä on pari kivaa, joihin iskin silmäni. Ja nyt kun ko. liikkeessä on vielä se -10€ takeista ja bleisereistä, niin Go for it!

Maanatain suunnitelmiin tuli hieman muutosta...;)

Jei, olin onnessani kun Kicksissä oli mun lemppari Lorealin sävyttävää kosteusvoidetta tarjouksessa :) Tää vissiin on nyt sit lopetettu ku myyvät halvalla joka paikassa? :(
Ostin myös phc:n brunette shampoon. It´s magnificent<3
Oon vannoutunu käyttään t-alueella Vichy normaderm-sarjan kosteusvoidetta ( loistava tuote!), mutta ajattelin kokeilla vaihteeksi ACO:n samantyylistä kosteusvoidetta. Hinta oli alle kympin, kun taas Vichystä saa pulittaa n.25€. Saa nähdä, minkä tuomion annan tästä!
Ja kävin myös Seppälässä ostamassa pari irtoripsipakkausta jemmaan ;) Todella hytvät irotripset hintaan nähden! Ja liima lähtee kuin unelma:) ( hahaa, esim. dependin irtoripsiliima on jtn ihan kamalaa. Saa ottaa kunnon öljyt käyttöön et irtoaa :D)

Ja tällaisia lisäyksiä kaipaisi Suvin vaatekaappi:
-Hihattomia (h&m men) bleiserin alle
-Bleiseri (topshop)
-Mekko, leopardi+röyhelöt=täydellisyys! (h&m)
-Ballerinoja työkengiks (h&m)

/suvi

You May Also Like

0 kommenttia