You gotta love sunday

by - 10:58

Huomenta! Ah, heräsin just.. Ulkona näyttää ihanalle ku aurinkokin vähän pilkistelee. Ehkä toivoa kevään tulon suhteen on sittenkin jäljellä!
Jäi vähän univelkaa viime yöltä ku menin joskus puol neljän pintaan nukkumaan. Oon autoillu suurimman osan illasta..hahaa, joo ekologisuus ja päästöt. Mutta siis on ollu paljon asioita hoidettavana ja ja...ehkä valitsin muutaman pidemmän maisemareitin:D Toivottavasti daddy ei huomaa bensatankin yhtäkkistä hupenemista!


Rakastan viikonlopun Hesari+aamiainen sohvalla yhdistelmää :) Eilen aamulla luin myös uusinta Glamouria. Ja juuh, hirveän angstauksen ja vuodatuksen jälkeen selviskin uudella kauppareissulla et Glamour olikin se tuttu ja turvallinen 4,50€. Juu...ei siitä sen enempää.

 

Ihana olla kotona ja nähä ihania ihania höpönassuja! Sini ja mä

 
Oltiin Sinin ja M:n kanssa eilen kaupungilla, ja löysin Kapp Ahlista jotain: liivin lastenpuolelta ja 2x rannekoristuksia:) Kaikki alessa ja total cost under 9€.

MMMMMmmmmmmmmmm<3 Ben & Jerry´s jäätelöt on niin nam nam. Ja harvinaista herkkua, ku ne on niin kalliita:/ BEN & JERRY´S JÄÄTELÖN HINNAT ALAS!!! 

Katoin eilen puolet Management leffasta ja sit Angelina Jolien tähdittämän Changeling-leffan. Eipä ollut mitään järisyttäviä kokemuksia :) Mut ei se mitään kun minulla oli jääkarhujätskiä;)

Nyt kohta kirpparille mamin kanssa! Pitäkäämme peukkuja, että tiellemme osuisi jotain löytöjä 8)

/suvi

You May Also Like

0 kommenttia