Magnificent Monday!

by - 21:07

Ollapa yhtä kuvauksellinen kuin Pepi! Ja näyttää näin hyvältä ilman mitään ehostamista :) Ottaisin nuo Pepin ihanat ruskeat nappisimmut. Aikoinani leikin wannabe-ruskeasilmäistä piilareilla. Olihan se mukavaa vaihtelua, mutta en ollu kyllä oman itteni näköinen. Jotenkin ne ruskeat silmät korosti vaan mun nenää (joka ei ole pienin ja söpöin mahdollinen yksilö 8) Tai sit vaan kuvittelin, mikä on erittäin todennäköistä! :DTänään oli aamulla fiilistä pukea jotain keväisen värikästä päälle. Pistäydyin Sinin vaatekaapilla ja omallani, ja lopputuloksena syntyi tämä värimössö:D No ei, tykkään tästä ite kovasti - persikan ja vaaleanpunaisen rajoilla mennään!

Tästä vaaleanpunaisesta tuli mieleen ku meillä oli viimeks kirpputorilla pöytä. Ku oltii laitettu ne kamat siihen pöytään ni tuntu et koko pöytä pursus kaikkea vaaleanpunaista, vaatteista kaikkeen pieneen krääsään:)


Käytiin Sinin kaa alkuillasta kahvilla, ja pitihän sitä jotain hyvääkin saada... taas.
Puheenaiheet pyöri Sinin tulevissa synttäreissä, jotka on ihan tosikohta! Oon niin innoissani Sinin puolesta 8) Sinis b-day is gonna be THE party of the year!!

Ostin Prismasta uuden huulikiillon(ylempi, sävy sorbet) Nivealta, ku kaikki tuotteet ko. merkiltä oli -30%. Tää Volume Shine Glacé on lemppari:) Inhoan sellaisia glitterihileitä huulikiillossa, ja tässä onneks ei semmosta oo.

Huomenna takaisin kotiin opiskelujen pariin! Mukava pidennetty viikonloppu takanapäin, ja mukava viikko edessä. Koulua ja myysittejä koti-iltoja oman rakkaan kanssa... Enemmän odotan kyl tuota jälkimmäistä ;)


/suvi

You May Also Like

0 kommenttia