important or not

by - 20:19

halooooooo!
Okei, nyt oon kyllä ollu vähän out maailman menoista, koska vasta äsken sain selville MSCHICIn houkuttelevasta kampanjasta. Eli saat ripsivärin lahjaksi kun värväät 3 kaveriasi MSCHICIn facebook-faniksi. Kääk, miksei kukaan sanonu mulle aikasemmin tästä:D Käy tsekkaa lisää infoa täältä:
http://mschic.com/

Ja mullehan kyllä aina kaikki ilmaisnäytteet kelpaa! Oon oikee ilmaisnäytteiden kalastelija -expertti:D Syksyn selvisin ostamatta kasvovoidetta kertaakaan. Elin näytteillä, joita olin saanu vähän sieltä sun täältä:) Oon ihan kauhean pihin kuulonen, joka vaan kiertää kaupoissa anellen näytteitä:D Mutta yleensä kyselen kosmetiikkaliikkeissä paljon kaikista nassuvoiteista ja muista, ja sit ne tuputtaa ( no okei, kysyn ) mukaan voiteita kotona kokeiltavaksi:) ja on kyllä ihan hyvä kokeilla ennen kuin ostaa. Onko voide tarpeeks kosteuttavaa, sopiiko meikin alle jne. jne.

Päivän miksi? Miks laukku on aina niin täynnä tavaraa... Tänää oli oikeen ennätystäynnä. Työskentelin Yliopistolta lähtiessäni muutaman minuutin ennenku sain laukun soljet laitettua kiinni.

Tää tavaramäärä kuulostaa tässä ihan hassun paljolta:
Tänään olin tunkenu laukkuun
- 4 x tenttikirjat
-Kansio monisteille
- Paksu luentolehtiö
- Toinen muovitasku venäjän monituiselle paperinivaskoille
- Penaali. Läski semmoinen vieläpä! Ehkä ois jo aika luopua kaiken maailman puuväreistä ja tusseista. Ja tilaavievästä säiliöterottimesta?
-Lompakko. Oh, kunpa olisikin yhtä läski kuin penaali!
-4 x kirjastoon palautettavat levyt
- Meikkipussi
- T-paita, WTF??? no ku ajattelin jos vaikka kun atk-luokas tulis työskennellessä kuuma ja ja... Joo ei, sitä ei voinu laittaa hupparin alle.
- Kamera
- Kalenteri
- Hiussuihke taltuttamaan sähköisyyttä! ( no kun se myssy...)
- Kampa

Kamalaa. Tiedänpähän sitten vanhana syyn siihen, kun olkapäät on on ihan vinksin vonksin! Toinen on alempana kun toinen :D

Päivän odotus. Onkohan tuo Stylisti Rachel Zoen uusi sub tv:llä alkava ohjelma hyvä? Ainakin se kuulostaa hauskalta. Eli sitä odotan :) So don´t miss the show!
STYLISTI RACHEL ZOE torstaina 4.3. klo 21.00


Hasta la vista, nyt leffa poikaystävän kanssa! (No semmoinen miesten elokuva, en muista nimeä :D)

/suvi

You May Also Like

0 kommenttia