by - 21:44

Bonsoir! <3

Onpas ollut hiljaista täällä blogin puolella!
Muuten on kyllä ollu menoa ja meininkiä koko viikonloppu... Hohhhoi, eilen varsinkin:D Ilta loppu hieman lyhyeen mun osalta, Sini sitten jakso vähän pidempään bilettää:) Tulipahan taas oltua oikeen esimerkillisenä isosiskona.NOT! :D No onneks Sinin kaa osataan nauraa vaa menneille nolouksille -kyllähän niitä kaikille sattuu sillon tällöin...;)

Kaikin puolin taas onnistunu viikonloppu!
Oon käyny Sinin ja M:n kanssa kattoo vanhojen tansseja, sitten on tullu vähä ajeltua tuoreen ajokortin omistajan kanssa... Ja shoppailua tietenkin aina pikkusen:)
Löysin Seppälästä kengät, ja Sini osti samanlaiset. Tuommoiset mukavat rentoilukengät lopputalveks!

 Nämä kustansivat vain 5€! -Seppälä

Leffaherkut ja yksi toinen herkku sohvalla :)Vähänkö rakastan kaikkia täytekakkuja. Ne on niin nameja<3
Masennuin aina niillä synttäreillä, joissa ei tarjottu täytekakkua vaan jotain jäätelökakkuviritelmiä ja muita vastaavia. Kyllä täytekakku on aina täytekakku!

Nyt takas kotona opiskelujen parissa. Sunnuntai-illat kuluu aina mukavasti sohvalla möhöillen ja tv:tä kattoen. Ajateltiin T:n kanssa kattoa meijä vanhojen tanssit, ja vähän fiilistellä :) Siitäkin on jo 3 vuotta ku me tanssahdeltiin. Oonko oikeesti jo näin vanha? Mä voisin jäädä tähän tasan pyöreeseen lukuun 20 vielä vähän pidemmäks aikaa.... Hih, mut onneks vois sanoa vielä monen monta vuotta, et on "parikymppinen"! Jee jee jee!

/suvi

You May Also Like

0 kommenttia