WORK IT.

by - 00:23

Ciao.

Tänään heräsin puoli 2. Oli ihan pää kipee ku olin nukkunu niin kauan. Oli rentoa, kukaan ei ollu kotona ja kerranki sain nukkua rauhassa! 8) Sitten menin töihin.(google)

Eilen oli movienight kavereitten kanssa. Katottiin The Hangover ja syötiin hyvää kakkua. <3  (Made by my friend.) Katoin just eilen myös The Hillsin jakson (mtv.com), missä Kristin ja Stacieki oli Vegasissa. :D Viva Las Vegas! Stacien yksi hyvä siteeraus oli: "We're not here to meet Mr.Right, we're here to meet Mr.rightNOW"BTW, haluaisin kovasti korvaan rustolävistyksen ja en osaa päättää minkälaisen, minne. :D Ja ouch, en tiiä uskallanko. Nyt mulla on kolme reikää toisessa korvalehessä ja yks toisessa. Ehkä otan myös toiseen korvalehteen yhen reijän lisää, toi on niin orpo yksin.. :'D

Noi rustojutut on niin hienoja. 8) Aina kun jollain sellasen näkee ne on niin hienon näkösiä! Liika on tietysti liikaa ja itse en tykkää jos on tosi paljon reikiä ja koruja korvissa.. Mutta inner tai outer conch it is! ;D                                                                              (google)
Now that's just too much! Sori Fergie Ferg.

Nyt nukkumaan, huomenna töihin.

- Sini

You May Also Like

0 kommenttia