TOGETHER FOREVER

by - 19:07On asioita, joita ei enää tarvitse. Mutta niistä luopuminen ei tule kuuloonkaan, koska niillä on oma tarina ja ne liittyvät ihaniin muistoihin :) Tästä yhtenä esimerkkinä vaikkapa vanhojen tanssi kenkulit. En pahemmin tykkää noista kengän kärjistä, enkä korosta, mutta samanvärisen mekon kanssa toimivat tietenkin erinomaisesti! Ja tanssimiseen ja juhla-asuun toki tarkoitettuna ajoivat asiansa:) Nämä voisi siis myydä eteenpäin, mutta haluun säilyttää ne muistona :)Ja tiedä vaikka niille vielä joskus tulisi käyttöäkin!


Hahaa, ja sitten on nämä Zaran farkut, jotka mahtu jalkaan 3 vuotta sitten :D Enää on turha kuvitellakaan näihin mitenkään itteensä tunkevan.. Pakko säilyttää et on todistusaineistoa, et olin joskus kokoa x! Ja rakastin näitä farkkuja niiiiiiiiiiin paljon :)

Sitten on tuo huivi.. hmmmm... Se on aika mummeli, mutta oli aika, jolloin tykkäsin siitä kovasti. Tää ei oo alkuperäinen versio tästä (joka oli kirpparilta), alkuperäinen huivi jäi multa vahigossa lentokoneeseen Rhodoksen lentokentällä. Olin tosi surullinen:( Sit ku palattiin Suomeen ni heti tuli samanlainen huivi vastaan samaisella kirpparilla. Olin iloinen et huivi löys takasin mun luokse :D Mutta siis käyttämättömänä kaapissa, mutta tunnearvon takia en luovu!

Olipahan taas turhanpäiväistä asiaa! Nyt pileet, en pysty ajattelee mitään kovin syvällisiä :D

Hauskaa iltaa kaikille!!!

/suvi

You May Also Like

0 kommenttia