Second hand

by - 01:40

Tunnustan. Oon kirpputoriaddikti. Pakkasmittari oli -20 pakkasasteen pintaan, mutta kirpputorille oli päästävä heti luentojen loputtua. Ja voi pojat, lujaa pyöräilinkin. Kirpputorimaailmassa nopeat syö hitaat, parhaat viedään päältä ja huonoimmassa tapauksessa itselle jää vain kauhtuneita t-paitoja ja made in china posliinikippoja.
Kehittelin uuden rikastumisstrategian tässä taannoin : opettelen tunnistamaan arvokkaita lasiesineitä ja keräilykohteita, ostan eurolla ja myyn kahdella -periaatteella :D Mutta tähän mennessä homma ei pahemmin oo toiminu, ensinnäkin ne arvokamat, jotka oon tunnistanu niin samoin on tehnyt niiden myyjä.. Ja öhöm, tunnistan vain muutaman säälittävän keräilytavaran. Ja vaatteet ja asusteet on paljon hauskempia.
 Oon aina jakanu kirpputorien ilosanomaa kavereille, ja pientä käännytystäkin on ollut ilmassa (lue: Sinin käännyttäminen) Toisaalta, parempi olis ehkä pitää suu supussa niin itellä jää parhaimmat palat.... ;)

Rakkaimmat( ja kannattavimmat) second hand-ostokset:


1.Pertti Palmroth-kävelykengät. Näitä on sanottu mummokengiks ja maija poppasiks, mutta nää on ihastuttavat! Ostaessani olivat huippukunnossa. Oli melkeinpä häpeällistä maksaa näistä vaivaiset 1,50€. Haloo, Pertsat!?!!!
2. Musta pikkulaukku. Kuin uusi, vain Chanelin aidot C:t puuttuu ;) 1,50€ muistaakseni tämäkin.
3. Ruskea nahkavyö. Ihanan sopivasti kulunutta nahkaa, ikuisuuskäytössä toivottavasti! 0,50€4. Guns N´ Roses t-paita. Mikä löytö! Tätä en oo ite paljoa käyttäny ku en olis niin uskottava tää päällä:D Mutta tää menee rakkaimpien ostosten joukkoon siks et Sini on tykänny tästä paljon. Yksi niistä harvoista vaatelöydöistä, jotka sille kelpaa :) 1,50€ tämäkin!

Tässä vaan muutama löydöistä matkan varrelta:)

Tänään piipahdin kirpputorilla, ja löysin lukemista itelleni. Ei sentään joka kerta voi löytää jotain, se ei olis enää omalle taloudellekaan kovin kannattavaa! Joka toinen kerta ehkäpä? 8) pitäähän homma pitää mielenkiintoisena kuitenkin... ;)Antoisia kirpputorikierroksia! -Suvi

You May Also Like

0 kommenttia