New shoes^

by - 23:37

Jihuu, ostin eilen ne kenkut! Ei ne mitenkään ihmeelliset ole, mustat tavalliset nilkkurit. Nyt toivon vaan, ettei olis niin liukasta... Eikä niin kylmä!


Tuhkimon oli ehdottomasti päästävä uusien kenkien kaa kuvaan!

Tänään on ollut tavallinen koulupäivä, ei mitään erikoisuuksia. Kävin koulun jälkeen kirpputorilla, mutta kotiin palasin tyhjin käsin. Juuri ku olin mehevien löytöjen tarpeessa!


Luennolla mennään kahvin voimalla. Ainakin tänään ku oli niin puuduttavaa ^

Huomenna tarkotus käydä kaupungilla vähän katsastamassa tilannetta. Jos en pahemmin shoppailla ehdi, niin ainakin ostan jotain pieniä välttämättömyyksiä. Pitääkin sitten tulla kotia tekemään yhtä tehtävää, joka oli tarkotus saada tänään valmiiks, mut sain jonkin sortin hermoromahduksen sitä tehdessä, niin katsoin parhaaks painua kylpyyn ja unohtaa sen tältä illalta:) Tältäkin turhautumisen kiukkuumiselta ois tänä iltana säästytty, jos olisin tehny tehtävää vähän aikasemmin? Ei deadlinea edeltävänä iltana!!!

No onneks huomenna on mukava ilta tiedossa. Yövieraita tulossa, ja mukavaa illanviettoa mukavassa seurassa :) Launtaina shoppailemaan sitten :)

Ostin muuten sitä Doven kosteusvoidetta, joka antaa päivetystä. Otin normal to dark skin -version, ja yllätyin positiivisesti lopputuloksesta. Sopivan ruskea tuli:) Pistin kylvyn jälkeen velä toisen kerroksen, joten katotaan tuleeko kuinka ruskea kahdesta kerroksesta.

p.s Hahaa, Sini oli löytäny mulle ihania vaatteita :) Söpöjä<3 Aika lyhyitä oli tyttösten hamerajat kyllä :D Ja mullakin on ikävä sun hassuja juttuja :/ Tuu nyt tänne vaan sieltä!!! :)

/suvi

You May Also Like

0 kommenttia