HUBBA HUBBA ZING ZING, BABY I´M GOING SHOPPING!

by - 21:05

Tällä viikolla tapahtuu jotain über-hauskaa! Minä meen shoppailemaan! MINÄ SHOPPAILEMAAN! Me so happy:) Millonkahan viimeks ostin jotain jostain muualta kuin kirpputorilta? In the late 90s maybe? No ei ehkä ihan, mutta tuntuu iäisyydeltä. Ja tuntuu ihan höntiltä tällee mainostaa tätä, mutta oon vaan niin innoissani perjantain palkkapäivästä :) Huomenna toivottavasti saapuu postissa Cip Capin lahjakortti, jonka mami kotoa tänään postitti. Tietenkin, just sillon ku sattumoisin poikkesin cip capiin ja näin siellä jotain ostettavaa ni lahjakortti on ihan väärässä kaupungissa. Tuo lahjakortti on pölyyntyny nyt jo toukokuusta asti laatikon pohjalla, enkä vieläkään oo saanu sitä käytettyä. Cip Capin kengät ei vaan pahemmin oo innostanu? Oon ollu nirso? Nyt löysin yhdet kivat nilkkurit, jes!

Koulun kanssa menee ihan mukavasti, töitä on kyl ihan riittämiin. Tän illan ajattelin pyhittää laiskottelulle ja nautiskelulle. Keitän vihreetä teetä ja lueskelen lehtiä, mmmm ;) Huomenna sitten rästiin jääneitä tehtäviä heti aamusta. Kyllä tää toimii. Pakko toimia :D Ja huomenna toivottavasti ehtis kirpputorikierroksellekin pitkästä aikaa.


UK Glamour on aina ollu tosi hyvä lehti, todellakin lukemisen arvoinen! Ei oo ollu kalliskaan, monesti on tarjouksessa 4,50€ :)

Mutta siis, ostoslista näyttää kutakuinkin tältä:

1. Mukava  jättineuletakki
2. Perustoppeja ( no black/white!!!)
3. Heräteostos (ja nyt on varaa vaan hyviin heräteostoksiin :)
4. Nilkkurit from Cip Cap
4. Huulikiilto
5. Puhdistusgeeli
6. Tigi Brunette Goddess -shine spray

...

/suvi


You May Also Like

0 kommenttia