Mekkoseni!

by - 20:47

Helou! Osuipa tuossa silmiin kuvia omalta abi-vuodelta.. Tuli vähän herkisteltyä:) Vähän jopa kateellinen niille, joilla on penkkarit ja ylppärit vielä edessä. Saa ettiä ihanan ylioppilasmekon ja järjestää isot kemut! (ja saa rahaa ;) Mutta en kyllä kadehdi ylioppilaskirjoituksia ja tulevia pääsykokeita, jotka tämän vuoden ylioppilailla on vielä edessä. Tsemppiä niille, joilla nyt alkaa loppurutistus lukiossa!
Onneksi kirjoitukset on tältä tytöltä kunniallisesti suoritettu, ja paikka yliopistossakin varmistettu :) Nyt sitten taas uudet haasteet! Ja näitähän riittää...

Itse jätin ylioppilasmekon teettämisen todella viimetinkaan, koska olin laskenut sen varaan, että löydän ulkomailta jonkun ihanan. Eipä löytynyt mitään kriteereitä tyydyttävää luomusta, joten palasin Suomeen tyhjin käsin. Pieni paniikki iski, mutta loppujen lopuksi sain juuri sitä mitä halusin. Ja olin niiiiiiiin tyytyväinen :) Yksinkertaista, mutta kaunista! (Kuva mekosta alempana)

Jos pääsisin tänä vuonna uudestaan valitsemaan yo-mekkoa, valinta ois ehkä hieman erilainen. Ei ainakaan mitään pastelli-unelmaa tällä kertaa :D Selkeät linjat pienellä twistillä. Jotain spesiaalia pitäis kuitenkin olla:)Mustavalkoinen on ehkä vähän liian matchy match yo-lakin kanssa. Mutta tämä malli vois olla tosi kiva!
Tää pinkki ois ihana yhdistää yo-lakin kanssa. Pinkki mekko + musta vyö vyötäröllä tuo aina mieleen Carrie Bradshawn!
Kummatkin mekot halens.comMintun vihreä mekkoseni. Kangas oli morsiussatiinia, joka toimi tosi hyvin:) Oli kiva kun oli vähän paksumpi tuo kangas:)
Ja voi kevät ja kesä<3<3

/suvi

You May Also Like

0 kommenttia